×

Кошничка

Вашата кошничка е празна.
Влажни марамици

Влажни марамчиња Antiseptic 15/1

18 ден.
Шифра: 6001000001 Производител: Asil, Романија

Antiseptic влажните марамчиња ги чистат и највалканите раце и ги уништуваат бактериите без употреба на вода и сапун. Имаат антисептичко дејство и се користат секогаш и секаде. Содржат Хлорхексидин диглуконат кој е локален антисептик. Оваа состојка продира во цитоплазматската мембрана на бактериите, и со тоа ефикасно ги уништува. Хлорхексидин диглуконат има продолжено дејство. Доколку рацете и површините се третираат со оваа состојка, тие се заштитени одреден временски период. Можете да ги користите секогаш и секаде.

Опис


 

Поврзани производи