×

Кошничка

Вашата кошничка е празна.
Бастуни

Бастун

500 ден.
Шифра: 3200806177 Производител: Mobiak care, Грција

За постабилна потпора и посигурно движење. Наменет за лица кои имаат потреба од потпора при движење во и надвор од домот.

Опис

За постабилна потпора и посигурно движење. Наменет за лица кои имаат потреба од потпора при движење во и надвор од домот.

Висина: 95 см

Тежина на корисник: 100 кг


Поврзани производи