×

Кошничка

Вашата кошничка е празна.
Премиум Medi влошки

Тенка влошка Business pro

1.680 ден.
Шифра: 0300001035 Производител: Medi, Германија

Анатомска влошка која е специјално дизајнирана за модерни и бизнис чевли каде што просторот е ограничен.

Опис

Анатомска влошка која е специјално дизајнирана за модерни и бизнис чевли каде што просторот е ограничен.

  • Повеќеслојно јадро за поддршка на надолжниот лак.
  • Перниче за растеретување на метатарзалниот дел.
  • Горен слој изработен од терморегулирачки материјал која ја упива потта и дава дополнителна удобност. 

 

Медицински индикации

Рамно стапало; 

Широко стапало.

Поврзани производи