×

Кошничка

Вашата кошничка е празна.
Ортози за `рбет и половина

Појас за трудници

1.890 ден.
Шифра: 0709840000 Производител: Prim, Шпанија

Појас за трудници за растеретување на половината.

Опис

Анатомски појас за трудници кој го поткрева стомакот и го малаува притисокот и тежината во карлицата и половината. На овој начин ја намалува болка во половината и го олеснува движењето. Страничните ленти се прицврстуваат со лепенки, што го прави лесен за поставување и подесување на степеност на затегнатост во текот на бременоста. Изработен е од ектра мека и еластична ткаенина за поголема удобност.

Медицински индикации

Млитава стомачна мускулатура и болка во лумбалниот дел на ‘рбетот за време на бременост;

Болки во половина.

Поврзани производи