×

Кошничка

Вашата кошничка е празна.
Ортопедски перници за деца

Перница за странично позиционирање на бебе

930 ден.
Шифра: 0100110000 Производител: Anatomic Help, Грција Материјал: Мемори пена

Анатомска перница за бебе изработена од мемори пена со памучна навлака. Се користи за безбедно странично позиционирање на бебиња.

Поврзани производи