×

Кошничка

Вашата кошничка е празна.
CPAP и BPAP апарати

Апарат за слип апнеа CPAP Resvent iBreeze 20A

33.550 ден.
Шифра: 3200803495 Производител: Mobiak care, Грција Гаранција : 1 година

Опис

Нова генерација на апарат  за третман на слип апнеа, преку автоматска испорака на континуиран притисок во текот на ноќта. Овој уред е наменет за дијагноза, титрација и третман на нарушувањето на сонот. Апаратот е со ергономски дизајн, напреден алгоритам за вентилација и арботи според потребите на пациентот. Параметрите за дишење ги снима на микро SD картичка, со што може да се прати процесот на лекување. 

Во составот на апаратот има навлажнувач. системот континуирано го следи нивото и автоматски го прекинува греењето и алармира кога нивото на вода ќе се спушти под минимум со цел да се спречи испорака на сув воздух до пациентот.

Технички карактеристики:

  • Притисок на третмам: 4-20 см H2O
  • Навлажнувач: Автоматски или 0-8 нивоа
  • Ниво на бучава 36 dBA
  • Димензии: 238 x 178 x 128 mm
  • Тежина: 1.6 кг


Поврзани производи