×

Кошничка

Вашата кошничка е празна.
Премиум Medi влошки

Детска влошка Junior

1.650 ден.
Шифра: 0300001821 Производител: Medi, Германија

Специјално дизајнирана влошка која обезбедува максимална поддршка на детските стапала.

Опис

Специјално дизајнирана влошка која обезбедува максимална поддршка на детските стапала.

  • Длабоко лежиште за совршена потпора на стапалото и контрола на зглобот.
  • Анатомско јадро кое дава дополнителна удобност при носењето.
  • Изработена од термопластичен материјал кој лесно се обликува со загревање
  • Не лизгачко дно за поголема стабилност на влошката во обувката. 

Медицински индикации

Рамно стапало; 

Широко стапало.

Поврзани производи