×

Кошничка

Вашата кошничка е празна.
Перници за седење

Воздушна динамична перница за седење

1.390 ден.
Шифра: 0504020102 Производител: MVS IN MOTION, Белгија

Динамична перница за седење исполнета со воздух.

Опис

Оваа перница е исполнета со воздух, за активно и динамично седење, предвидена и погодна за секого. Изработена е од ПВЦ, што овозможува лесно и едноставно да се одржува со сапун и вода.

Поврзани производи