×

Кошничка

Вашата кошничка е празна.
Креми и гелови

Фиталп антиреума маст

350 ден.
Шифра: 3000000417 Производител: Фитофарм, Македонија

Антиреума маст е можна комбинација на природни состојки и природни етерични масла која помага при ревматски болки во зглобовите, при спортски повреди и болки при настинка.

Формулар за нарачка

Опис

Антиреума маст е можна комбинација на природни состојки и природни етерични масла која помага при ревматски болки во зглобовите, при спортски повреди и болки при настинка. Природен капсаицин, заедно со камфорот нанесени надворешно на кожа помагаат во ослободување од болка на болното место каде што се нанесени. Природните терични масла Turpentine oil и Eucalyptus globulus leaf oil имаат специфични дејства и одлично го надополнуваат дејството на капсаицинот и камфорот.

Поврзани производи