×

Кошничка

Вашата кошничка е празна.
Анидекубитални душеци

Антидекубитален пневматски душек

6.300 ден.
Шифра: 0102030000 Производител: Mobiak care, Грција Гаранција душек : 6 месеци Гаранција на компресор : 1 година Материјал: ПВЦ

Пневматски душек со компресор за превенција од антидекубитални рани кај лежечки пациенти. Со работа на компресорот се прави блага масажа на ткивото на пациентот.

Опис

Антидекубитален душек со компресор за превенција од декубитални рани кај лежечки пациенти. Составен е од ПВЦ душек кој со црево се прикачува за компресор кој постојано работи на електрична енергија. Со работа на компресорот се прави блага масажа на ткивото на пациентот. Душекот се поставува на веќе постоечко легло. 

Димензија: 190 x 90 см

Поврзани производи