×

Кошничка

Вашата кошничка е празна.
ПРП епрувети

Cellular Matrix ПРП епрувети со хијалурон

6.200 ден.
Шифра: 4526031003 Производител: Regen Lab, Швајцарија

Cellular Matrix е иновативна, револуционерна процедура за подмладување, која претставува комбинација на плазма збогатена со тромбоцити од пациентот и невкрстена хијалуронска киселина со што се добива целосно природен резултат.

Опис

Cellular Matrix е иновативна, револуционерна процедура за подмладување, која претставува комбинација на плазма збогатена со тромбоцити од пациентот и невкрстена хијалуронска киселина со што се добива целосно природен резултат. Овој ПРП третман е безбеден и ефикасен за стимулирање на ендогена реренерација и лекување. Факторите на раст од тромбоцитите во подлабоките слоеви на кожата го активираат процесот на регенерација. Хијалуронската киселина е природна состојка во нашето тело која има голема моќ да се врзе со вода и на тој начин ја враќа хидратацијата и волуменот на кожата.   
Cellular matrix епруветите содржат сепараторски гел, раствор антикоагуланс и невкрстена хијалуронска киселина. Се користата за добивање на Cellular Matrix (ПРП со хијалуронска киселина). По земање на крв во епруветата, се центрифугира 5 минути на 3200 вртежи/мин. 


Поврзани производи