×

Кошничка

Вашата кошничка е празна.
Рехабилитација

Активен вежбач со педали

2.100 ден.
Шифра: 0409600000 Производител: Foshan, Кина

Активен вежбач за рехабилитација и обновување на силата во мускулите на рацете и нозете.

Опис

Овој вежбач е одличен за обновување на силата на мускулите, подобрување на циркулацијата на крвта и подобрување на координацијата на рацете и нозете. Ако го ставиме на маса може да го користиме како вежбач за раце, а на подот – како вежбач за нозе. Подвижен и лесно може да се смести под столица или под кревет. Содржи едноставен систем за контролирање на отпорноста.

Поврзани производи