×

Кошничка

Вашата кошничка е празна.
Чешел за вошки Nisska®

Метален чешел за отстранување на вошки Nisska

740 ден.
Шифра: 6301000001 Производител: Logiter, Италија

Nisska е метален чешел за отстранување на вошки. Овој производ е награден со златен медал уште во 1926г. од Министерството за здравје во Дизелдорф и сеуште е најквалитетен чешел за механичко одстранување на вошки без употреба на хемиски препарати.

Опис

Nisska е метален чешел за отстранување на вошки. Овој производ е награден со златен медал уште во 1926г. од Министерството за здравје во Дизелдорф и сеуште е најквалитетен чешел за механичко одстранување на вошки без употреба на хемиски препарати. 

  • Уникатен дизајн
  • Изработен од легура на хром/никел
  • 100 години гаранција
  • Полурачно изработен

Поврзани производи