×

Кошничка

Вашата кошничка е празна.
Кран за пациенти

Електрична дигалка за пациенти-кран

81.000 ден.
Шифра: 3200804900 Производител: Mobiak care, Грција

Електрична дигалка дизајнирана за да ги исполни сите барања на пациентите. Наменета за пациенти со моторни пречки (проблеми со движењето). Дигалката е дизајнирани за движење на пациентите со моторни проблеми на кратки растојанија (на пример од кревет на инвалидска количка или столица и назад).

Опис

Електрична дигалка дизајнирана за да ги исполни сите барања на пациентите. Има метална контрукција, батерија 2,90 Ah24 V и електронски уред за контрола на движењето (подигнувањето). Платнената корпа е со држач за главата. Наменета за пациенти со моторни пречки (проблеми со движењето). Дигалката е дизајнирани за движење на пациентите со моторни проблеми на кратки растојанија (на пример од кревет на инвалидска количка или столица и назад). Не смее да се користи за транспорт на пациенти. Достапна во три модели според носивост: Pegasus, Atlas и Talos. 

  Peagasus             Atlas                 Talos                
Носивост  130 кг   150 кг   180 кг
Распон на ногарки  44.5-92.5 см  54-108 см    54-108 см
Вкупна ширина  102.5 см  118 см    118 см
Распон на движење во висина  84-175 см   80-185 см    80-185 см
Вкупна висина  175 см  185 см    185 смПоврзани производи