×

Кошничка

Вашата кошничка е празна.
Топло ладна терапија

Меки вреќички за топло/ладна терапија

820 ден.
Шифра: 0239720004 Производител: OPPO, САД

Вреќички кои може да се користата како топло или ладна облога со додавање на лед односно топла вода.

Опис

За да се користи како ладна облога, вреќичката се полни со 2/3 мраз, ладна вода или мешано. Се става директно на болната зона. Се употребува при: треска, црвенило на очите, главоболка, забоболка, болки во мускулите и при спортски повреди. За да се користи како топла облога, вреќичката се полни со 2/3 топла вода, чија температура не смее да биде повисока од 45ºС. Се употребува при проблеми со синуси, болки во грбот и вратот, менструални тегоби, мускулен замор.

Поврзани производи