×

Кошничка

Вашата кошничка е празна.
Дермални филери

Revanesse Kiss дермален филер

12.090 ден.
Шифра: 4530000000 Производител: Prollenium, Канада

Revanesse Kiss е специјално дизајниран за агументација (зголемување) и дефинирање на усни. Уникатните својства на усните бараат специјално формулирано полнење, за да се обезбедат идеални резултати од инјектирање. Резултатот од овој специјален дизајн е филер кој лесно се аплицира и моделира усни. Revanesse Kiss содржи гел на вкрстена хијалуронска киселина 25 mg/ml и ефектите траат до 1 година.

Поврзани производи