×

Кошничка

Вашата кошничка е празна.
Правилно држење на тело

Еластичен корсет за кифоза

1.195 ден.
ФЗОМ Шифра: 2509 Партиципација: 10% Доплата: 750.00 денари Шифра: 0220750002 Производител: OPPO, САД

Еластичен корсет за корекција на држењето на телото и кифоза.

Водич за големини

Опис

Помагало за корекција на држењето на телото. Прилагодливите прерамки со ремените за затегнување обезбедуваат соодветна имобилизација и го олеснуваат правилното местење на корсетот.

Медицински индикации

Лошо држење;

Слаба мускулатура на лопатките.

ФЗОМ индикации

M40 ( M40.0-M40.2) кифоза

P13.4 фрактура на клавикула при породување

S42.0 фрактура на клавикула

кифоза од различна природа еластична

Препишува

Ортопед, Физијатар или Хирург

Поврзани производи