×

Кошничка

Вашата кошничка е празна.
Анатомски обувки и кломпи

Анатомска кломпа Scholl Supercomfort

3.443 ден. 4.590 ден.
Шифра: 1720078040 Производител: Scholl, Италија

Aнатомска кломпа специјално дизајнирана за професии чија работа е поврзана со долготрајно стоење.

Опис

Професионална анатомска кломпа специјално дизајнирана за професии чија работа е поврзана со долготрајно стоење. Има анатомски обликувана дрвена подлога со горен дел од перфорирана кожа. Висината на петата е 45 мм и е намената за мажи и жени. Кломпата суперкомфорт е дизајнирана за да се намали ризикот од повреда и лизгање и според Европските директиви спаѓа во опрема за лична заштита од категорија 1.  Достапна во бела боја.

Поврзани производи