×

Кошничка

Вашата кошничка е празна.
Одалки и патерици

Одалка ролатор

4.750 ден.
Шифра: 0409650000 Производител: Foshan, Кина

Ролатор помагало за движење за лица на кои им е потребна потпора во домот и надвор. Има седиште и кошница и лесно се склопува.

Опис

Ролатор помагало за движење за лица на кои им е потребна потпора во домот и надвор. Има седиште и кошница и лесно се склопува. На рачките има кочници кои лесно се подесуваат по висина. Има компактна градба што овозможува сигурност и безбедност при движење.

Висина: 83-93 см

Тежина на одалка: 6 кг

Максимална тежина на корисник: 100 кг