×

Кошничка

Вашата кошничка е празна.

-25% Анатомска кломпа Scholl Supercomfort

Анатомски обувки и кломпи

Анатомска кломпа Scholl Supercomfort

3.443 ден. 4.590 ден.
-25% Анатомска кломпа Scholl New bonus

Анатомски обувки и кломпи

Анатомска кломпа Scholl New bonus

2.993 ден. 3.990 ден.
-25% Лесна хируршка кломпа Scholl

Хируршки кломпи

Лесна хируршка кломпа Scholl

2.093 ден. 2.790 ден.

Кинези тејп и врап

Кинези ленти Cure Tape

700 ден.

Кислородни концентратори

Кислороден концентратор Ирене

39.306 ден.

Кислородни концентратори

Маска за кислородна терапија

350 ден.

Пулсоксиметри

Пулсоксиметар

2.500 ден.

Кислородни концентратори

Кислороден концентратор Force 10 л

76.900 ден.

Прочистувачи за воздух

Прочистувач Xiaomi Mi Air Purifier 3c EU

8.990 ден.

Ортози за `рбет и половина

Ортоза корекција на држење на телото

4.350 ден.

Анатомски обувки и кломпи

Кломпa со перниче од мемори пена

2.480 ден.

Бесплатна достава

Бесплатна достава за нарачки над 2000 ден.

Безбедно плаќање

Вршете безгрижно плаќање на нашата платформа.

Безбедност на податоци

Строга доверливост и безбедност на податоците.

Професионална помош

Секогаш Ви стоиме на располагање за помош.