×

Кошничка

Вашата кошничка е празна.
Механички и електрични кревети

Механички медицински кревет со една функција

18.050 ден.
Шифра: 3200810058 Производител: Mobiak care, Грција

​Медицински кревет со една функција – можност за рачно подигање на делот кај грбот и главата.

Опис

Медицински кревет со една функција – можност за рачно подигање на делот кај грбот и главата. Страниците кај главата и нозете се пластични во боја на дрво, а основата на која се поставува душекот е од челична конструкција која ја нагласува прилагодливоста на душекот и овозможува превземање и амортизација на тежината на телото. Креветот е достапен во темно кафеава и бела боја.
За поголема сигурност и удобност на пациентот, на креветот можат да се монтираат страници и рачка за подигање, а за полесно движење и позиционирање на креветот во просторијата може да се монтираат тркала.

Димензија: 175 х 21 х 14 см

Внатрешна должина и ширина:195х85 см

Надворешна должина и ширина: 200 х 92 см

Максимална тежина на пациент: 180 кг

Висина од под без тркала: 46 см

Висина од под со тркала: 58 см

Поврзани производи