×

Кошничка

Вашата кошничка е празна.
Анатомски обувки и кломпи

Ортопедска обувка со анатомска влошка

1.580 ден.
Шифра: 2010310135 Производител: Arcopedico, Португалија

Ортопедски дизајнирани обувки со вградена анатомска влошка за удобно носење, растеретување на притисокот на стапалото при одење или при подолготрајно стоење.

Опис

Ортопедски дизајнирани обувки со вградена анатомска влошка за удобно носење, растеретување на притисокот на стапалото при одење или при подолготрајно стоење. Влошката допринесува за поголема стабилност на целото тело. Самата обувка тежи само 150 гр. со што допринесува до големо растеретување на сите зглобови. Обувките се собено погодни за луѓе со остеопороза и други проблеми со коските.

Материјал: 

Марцилизиран конец; 

Гумен ѓон; 

Кожна ортопедска влошка.

Поврзани производи