×

Кошничка

Вашата кошничка е празна.
Појаси за стомак и кила

Појас за спуштен стомак

1.148 ден.
ФЗОМ Шифра: 7401 Партиципација: 10% Шифра: 0101650002 Производител: Anatomic Help, Грција

Висок абдоминален појас со четири ленти за поддршка на абдоменот. Се користи после хируршка интервенција во делот на абдоменот како и за превенција од појава на кила.

Водич за големини

Опис

Висок абдоминален појас, изработен од четири ленти од еластично ткаен материјал. Пружа блага поддршка во пределот на абдоменот, а прицврстувањето со лепенка дава можност за подесување на компресијата според желбите и потребите на пациентот.

Медицински индикации

По хируршки интервенции во пределот на абдоменот, превенција од појава на стомачна кила.

ФЗОМ индикации

Хернии(K40-K46)


Препишува

Хирург

Поврзани производи