×

Кошничка

Вашата кошничка е празна.
Антидекубитални перници

Антидекубитална перница со вдлабнатина

1.550 ден.
Шифра: 0101040000 Производител: Anatomic Help, Грција Материјал: Полиуретански топчиња; Памук ;

Антидекубитална перница со полиуретански топчиња која се прилагодува на корисникот и овозможува слободно стуење на воздухот.

Опис

Антидекубитална перница изработена од памучен материјал со анатомска форма исполнета со полиуретански топчиња. Перницата се прилагодува на корисникот и овозможува слободно струење на воздухот што ја прави удобна за седење или лежење. 

Димензија: 40 x 42 см