×

Кошничка

Вашата кошничка е празна.
Топломери

Бесконтактен инфрацрвен топломер

3.100 ден.
Шифра: 3200801071 Производител: Mobiak care, Грција

Инфрацрвен термометар со напредна инфрацрвена (IR) технологија за брзо и прецизно мерење на температура.

Опис

Инфрацрвен термометар  со напредна инфрацрвена (IR) технологија за брзо и прецизно мерење на температура. Овој термометар e наменет за мерење на телесна температура на чело. Исто така има опција за мерење на темпeратура на храна и други предмети.  Неговиот ергономски дизајн го прави едноставен и лесен за користење. Има индикатор за аларм во боја и звук кога температурата е над 37.5°C. Термометарот има мемориска функција за последните 20 мерења. Работи на две алкални батерии.

Поврзани производи