×

Кошничка

Вашата кошничка е празна.
Пулсоксиметри

Пулсоксиметар

2.500 ден.
Шифра: 3200801023 Производител: Mobiak care, Грција Гаранција : 1 година

Пулс оксиметар за мерење на сатурација на кислород во крвта. Го мери степенот на кислород во крвта од 35-100%, како и опсег на срцева фреквенција 30-120 BPM. Лесен и едноставен за употреба во домашни услови. Работи на две алкални батерии од 1.5 V.

Поврзани производи