×

Кошничка

Вашата кошничка е празна.
Анидекубитални душеци

Пневматски душек без пумпа

1.900 ден.
Шифра: 0102030001 Производител: Mobiak care, Грција Гаранција душек : 6 месеци

Пневматски душек без компресор. ​ Димензија: 190 x 90 см

Поврзани производи