×

Кошничка

Вашата кошничка е празна.
Дермални филери

Revanesse Ultra дермален филер

11.780 ден.
Шифра: 4530010000 Производител: Prollenium, Канада

Revanesse Ultra, филер со висока вискозност, долготраен гел наменет за третирање на длабоки и видливи бори. Ultra може да се користи за третман на назолабијални линии, нерамнини, јаболчници, длабоки бори и набори и за подобрување на волуменот во средниот дел на лицето. Revanesse Ultra содржи гел на вкрстена хијалуронска киселина 25 mg/ml и ефектите траат до 1 година.

Поврзани производи