×

Кошничка

Вашата кошничка е празна.
Појаси за стомак и кила

Појас за спуштен стомак

1.590 ден.
Шифра: 0706140002 Производител: Prim, Шпанија

Појас за спуштен стомак кој дава блага поддршка во пределот на абдоменот.

Водич за големини

Опис

Висок појас за половина, изработен од четири ленти од еластично ткаен материјал.  Пружа блага поддршка во пределот на абдоменот, а прицврстувањето со лепенка дава можност за подесување на компресијата според желбите и потребите на пациентот.

Медицински индикации

По породување;

Хируршки интервенции во пределот на абдоменот; 

Превенција од појава на стомачна кила.

Поврзани производи