×

Кошничка

Вашата кошничка е празна.
Мерни инструменти

Стетоскоп

230 ден.
Шифра: 5502021405 Производител: PIC, Италија

Стетоскоп кој нуди практичност и фукционалност при аскултација и мерење на крвен притисок.

Опис

Стетоскоп кој нуди практичност и фукционалност при аскултација и мерење на крвен притисок.

Поврзани производи