×

Кошничка

Вашата кошничка е празна.
Кожни и текстилни влошки

Кожна анатомска влошка Anatomic

580 ден.
Шифра: 3749100035 Производител: Batz, Унгарија

Анатомска влошка изработена од вистинска ексклузивна кожа која се наоѓа на горниот дел од флексибилната растеглива структура на влошката која содржи активен јаглен кој го спречува развивањето на бактериите одоговорни за ширење на непријатната миризба на стапалата.

Опис

Анатомска влошка изработена од вистинска ексклузивна кожа која се наоѓа на горниот дел од флексибилната растеглива структура на влошката која содржи активен јаглен кој го спречува развивањето на бактериите одоговорни за ширење на непријатната миризба на стапалата. Нејзиното перниче за масирање и специјалниот регулатор на вибрации кој се наоѓа под петата ја намалува болката која што е предизвикана од притисокот и стресот на сводот на стапалото. Влошката ја стимулира циркулацијата и овозможува комфорт преку целиот ден.

  • Превенира од рамни стапала
  • Вистинска кожа што дише
  • Активен јаглен
  • Масирачки ефект

Пакувањето содржи пар.

Поврзани производи