×

Кошничка

Вашата кошничка е празна.
Ортопедски перници

Ортомемори анатомска перница Санторини

2.590 ден.
Шифра: 0100120000 Производител: Anatomic Help, Грција Материјал: Мемори пена

Анатомска перница од мемори пена со голема густина која дава поддршка на вратот при спиење на грб, додека од страните е подигната за да овозможи поддршка при странично спиење. Погодна за луѓе со болки во вратот, дегенеративни промени на ‘рбетот и одлична како превенција од нив.

Опис

Анатомска перница направена од мемори пена со голема густина која одлично се адаптира н а вашата анатомска градба, во навлака од мек памук. Во средишниот дел има вдлабнатина која дава подршка на вратот при спиење на грб, додека од страните е подигната за да овозможи поддршка при странично спиење. Погодна за луѓе со болки во вратот, дегенеративни промени на ‘рбетот и одлична како превенција од нив.

Должина 53 см; 

Ширина 32 см; 

Висина 12/6 см

Поврзани производи