×

Кошничка

Вашата кошничка е празна.
Фитнес, јога и пилатес

Физиотопка со АБ систем со пумпа

1.790 ден.
Шифра: 0505010102 Производител: MVS IN MOTION, Белгија

Пилатес топки за вежбање и рехабилитација.

Водич за големини

Опис

Со користење на овие топки се јакне мускулатурата, флексибилноста и цврстината на телото, се подобрува рамнотежата и координацијата. Изработена од еко пвц со што се намалува можноста за појава на алергиски реакции при директен контакт со кожa.

Tест на издржливост – 350 кг.

Пакувањето содржи АБ топка, пневматска пумпа, постер со вежби, тапа и нејзин отстранувач.

Поврзани производи