×

Кошничка

Вашата кошничка е празна.
Тоалетни помагала

Тоалетно помагало со капак

2.990 ден.
Шифра: 0408940000 Производител: Foshan, Кина

Столица која може да се користи како независна WC школка со поставување на пластичен сад, а без пластичниот сад може да се постави и над постојна WC школка во тоалетот.

Опис

Столица која може да се користи како независна WC школка со поставување на пластичен сад, а без пластичниот сад може да се постави и над постојна WC школка во тоалетот. Рамката е алуминиумска со можност за подесување на висината на ногарките, а седиштето, капакот и садот се пластични. Производот може да се користи како помагало за капење во бањата.

Ширина: 45 см 

Должина: 48 см 

Висина: 78 – 88 см 

Длабочина на седиште: 43 см

Максимална тежина на корисник: 100 кг

Поврзани производи