×

Кошничка

Вашата кошничка е празна.
Фитнес, јога и пилатес

Бенд луп

249 ден.
Шифра: 0501100003 Производител: MVS IN MOTION, Белгија

Гумена еластична лента за вежби со отпор.

Опис

Гумена прстенеста лента наменета за истегнување и зајакнување на сите групи на мускули. Лентата е со ширина од 2,5 см и во облик на прстен со дијаметар од 30 см. Достапни во црвена, зелена, сина и црна боја со различен степен на отпор.

Поврзани производи